Porodična agencija Rade i Ljubiše Milutinovića, Studio M od oktobra 1998. godine uspešno promoviše lepotu kroz kreativno stvaralaštvo osmišljeno za rad sa decom i tinejdžerima u školama za manekene i foto-modele u nekoliko gradova u Srbiji.

Najpre je 4.decembra 1998.godine u hotelu Grand u Valjevu organizovan izbor Agencije M. Zatim sa enigmatskim časopisem Enigma iz Kompanije Večernje novosti organizuje Izbor Miss NOVOSTI ENIGMA od oktobra 1999. do oktobra 2004. godine. Finala u čuvenom Kur salonu u Banji Koviljači, gde je uvek domaćin HTP Banja Koviljača, a generalni sponzor Zlatara Safir vlasnik Zoran Mitrić iz Loznice. Posebnu zahvalnost na podršci u prvim godinama rada dugujemo Milijanu Tomiću i Grafičarskoj radnji Grafičar iz Valjeva i cvećari Flora.

Školice za manekene i modne revije organizuje u mnogim gradovima Srbije:
Arandjelovcu, Gornjem Milanovcu, Čačku, Ivanjici, Arilju, Užicu, Bajinoj Bašti, Ljubaoviji, Loznici, Malom Zvorniku, kao i u Bratuncu i Zvorniku u Republici Srpskoj. A od 1999. godine Školice za manekene u Šapcu, Lazarevcu, Loznici Valjevu. Prepozantljivi smo po radu sa decom i mladima jer osim osnova iz sveta mode, pripremamo naše polaznike i za rešavanjem mnogih svakodnevnih pitanja, prepreka ali i izazova.
Organizovali smo mnoge modne revije za poznate srpske brendove ali i neke inostrane. Bili gosti na poznatim srpskim televizijama, o našim aktivnostima i projektima pisali su mnogi časopisi.

Prva smo modna agencija koja je organizovala modnu reviju u kazneno-popravnom domu u Valjevu.

Mnogi klinzi i klinceze, ali i devojke i mladići ulepšavaju kataloge, bilborde i reklame mnogih srpskih brendova. Ponosni smo na mnoge naše polaznike koji su uspešno završili i završavaju fakultete, a bivše manekenke postaju dobre majke, uspešne u profesijama kojima se bave.

Trebalo bi zaista mnogo vremena da nabrojimo aktivnosti i uspehe Studija M.

Mnoge od devojaka imale su uspešne nastupe na značajnim kastinzima za zaštitna lica i izborima lepotica.
Ana Šargić je 2002. izabrana za Mis Jugoslavije, Aleksandra Pavić je medju pet najlepših u Srbiji u 2007 godini, Sofija Janošević je 2007. izabrana za prvu pratilju na Elitovom izboru za Srbiju, Tanja Veljović je medju pet najlepših finalistiknja Fordovog izbora za Srbiju 2007. god.
Barbara Tatalović je pobednica Elitovog izbora za Sribiju za 2011. godinu
Neke od devojaka Studija M bila su zaštitna lica Maksiton boje za kosu, poznatih brendova PWL, Benefit, Soda sport, AMK, Anitex, Vitex, Protić i drugih, ali i ulepšavaju bilborde, prospekte i kalendare mnogih srpskih firmi.

Izuzetno atraktivne promocije najpre sa Porshe Beograd,organizujući Test vožnje u Beogradu, Nišu, Šapcu i Valjevu automobila Audi i Seat, nastavljena je sa jednim od najuspešnijih ovlašćenih dilera Volkswagen automobila u Srbiji, Autocentarom Petrović iz Šapca.

Iz Produkcije Studio M jedanput nedeljno se emituje tv emisija za decu NESTRPLJIVI SNOVI na nekoliko lokalnih televizija u Srbiji i Republici Srpskoj.

Školica modernog baleta Studija M radi od februara 2008. u Valjevu, a od oktobra 2010. godine u Šapcu.